Tuncis ar zaļajām pākšu pupiņām, sarkanajām pupiņām un piparmētru
Sastāvdaļas
četrām porcijām
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča neapstrādātā olīveļļā
150 g zaļo pākšu pupiņu
100 g vārītu sarkano pupiņu
viens sīpolloks
viena baltās selerijas sakne ar lapām
neliels dārza salātu kacens
sauja svaigu piparmētru
30 g neapstrādātas olīveļļas
sauja grauzdētu sezama sēklu
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča neapstrādātā olīveļļā
150 g zaļo pākšu pupiņu
100 g vārītu sarkano pupiņu
viens sīpolloks
viena baltās selerijas sakne ar lapām
neliels dārza salātu kacens
sauja svaigu piparmētru
30 g neapstrādātas olīveļļas
sauja grauzdētu sezama sēklu
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Nogrieziet galiņus zaļajām pākšu pupiņām, noskalojiet un vāriet sālītā ūdenī aptuveni 20 minūtes.
2. Nomizojiet sīpolloku un sagrieziet to plānās šķēlēs kopā ar seleriju. Ievietojiet abus bļodā un pievienojiet tunci neapstrādātā olīveļļā. Viegli apmaisiet.
3. Nokāsiet vārītās zaļās pākšu pupiņas, uzlieciet uz šķīvja, pievienojiet sarkanās pupiņas, tunci ar dārzeņiem un saplucinātu dārza salātu kacenu. Apkaisiet ar svaigu piparmētru, grauzdētām sezama sēklām un pāris pilieniem eļļas.