Tuncis ar svaigiem zirņiem, sīpollokiem un lauru lapām
Sastāvdaļas
četrām porcijām:
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
1 kg svaigu zirņu
Pāris sīpolloku
Ķiploka daiviņa
Viena lauru lapa
Svaigas piparmētras pēc garšas
40 g neapstrādātas olīveļļas
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
1 kg svaigu zirņu
Pāris sīpolloku
Ķiploka daiviņa
Viena lauru lapa
Svaigas piparmētras pēc garšas
40 g neapstrādātas olīveļļas
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Izlobiet un nomazgājiet zirņus un sagrieziet sīpolloku plānās šķēlēs.
2. Apcepiet sīpollokus pannā ar nepiedegošu pārklājumu kopā ar ķiploku un lauru lapu, pievienojiet zirņus, sāli, nedaudz ūdens un sautējiet aptuveni desmit minūtes, līdz šķidrums pilnībā iztvaiko.
3. Salieciet zirņus pa šķīvjiem, virsū uzlieciet tunci ar citronu un pipariem un izrotājiet ar pāris svaigām piparmētru lapām pēc garšas.