Tuncis ar ingveru un mangoldu
Sastāvdaļas
četrām porcijām
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča neapstrādātā olīveļļā
400 g dzeltenā un sarkanā mangolda
ingvera gabals (aptuveni 25 g)
divas ķiploka daiviņas
30 g neapstrādātas olīveļļas
20 g ciedru riekstu
sāls
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča neapstrādātā olīveļļā
400 g dzeltenā un sarkanā mangolda
ingvera gabals (aptuveni 25 g)
divas ķiploka daiviņas
30 g neapstrādātas olīveļļas
20 g ciedru riekstu
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Nomazgājiet un sagrieziet mangoldu, nomizojiet ingveru un sagrieziet gareniskās strēmelēs; sagrieziet ķiploka daiviņas uz pusēm.
2. Pannā apcepiet ķiploku ar nelielu daudzumu eļļas, līdz tas kļūst zeltains. Pievienojiet mangoldu, apslaciniet ar ūdeni, pievienojiet sāli pēc garšas, pievienojiet ingveru un vāriet aptuveni 10 min, laiku pa laikam apmaisot.
3. Izņemiet ķiploku, izlieciet mangoldu uz šķīvja, pievienojiet tunci un pasniedziet ar grauzdētu sēklu maizi.