Tuncis ar baziliku, zaļajām pākšu pupiņām un ķiršu tomātiem

Sastāvdaļas

četrām porcijām:
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
300 g sarkano un dzelteno ķiršu tomātu
300 g zaļo pākšu pupiņu
saišķītis bazilika
1/2 ķiploka daiviņas
viena ēdamkarote pesto mērces
50 g neapstrādātas olīveļļas
sāls

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Novāriet zaļās pākšu pupiņas sālītā ūdenī, noteciniet un ļaujiet tām atdzist.

    2. Pārgrieziet tomātus uz pusēm un tad četrās daļās, garšai pievienojiet eļļu, sāli, sasmalcinātu ķiploku un baziliku, samaisiet un atstājiet uz pāris minūtēm, lai ļautu garšai iesūkties.

    3. Vārītās zaļās pākšu pupiņas izkārtojiet uz šķīvja, pievienojiet tunci un tomātu maisījumu.

    4. Izrotājiet ar dažām bazilika lapiņām, pasniedziet kopā ar eļļu, pesto mērci un grauzdētu maizi.

Populiariausi receptes