Tunča, tomātu un majonēzes sendvičs
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Četras īsās bagetes
Četri 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
Viens ciets tomāts
100 g majonēzes
Pāris salātu lapas
Četras īsās bagetes
Četri 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
Viens ciets tomāts
100 g majonēzes
Pāris salātu lapas
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet pannu ar nepiedegošu pārklājumu
2. Pārgrieziet maizi uz pusēm un berzējiet pusītes pret karstu pannu, līdz tās iegūst brūnganu nokrāsu.
3. Ieziediet sendviča apakšējo pusi ar bagātīgu daudzumu majonēzes, virsū uzlieciet nedaudz kārtīgi nomazgātu un izžāvētu salātlapu un tomātu plānās šķēlēs.
4. Pievienojiet notecinātu tunci, uzlieciet maizes augšējo pusi un viegli nospiediet sendviču, lai sastāvdaļas kārtīgi sajauktos.