Tunča salāti ar āboliem un grauzdētām mandelēm
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
divi sarkani āboli
20 g skaidiņās sagrieztu grauzdētu mandeļu
40 g neapstrādātas olīveļļas
viena zaļās selerijas sakne
sauja svaigu dārza salātu
sāls
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
divi sarkani āboli
20 g skaidiņās sagrieztu grauzdētu mandeļu
40 g neapstrādātas olīveļļas
viena zaļās selerijas sakne
sauja svaigu dārza salātu
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Divas minūtes grauzdējiet mandeles pannā ar nepiedegošu pārklājumu, tās nepārtraukti apmaisot.
2. Rūpīgi nomazgājiet ābolus un sagrieziet kubiņos, tos nemizojot. Sajauciet ar tunci.
3. Sagrieziet seleriju plānās šķēlēs, piejauciet tunča un ābola maisījumam un pievienojiet eļļu un sāli pēc garšas.
4. Novietojiet dārza salātus uz šķīvja, virsū uzlieciet tunča un ābola maisījumu un izrotājiet ar grauzdētām mandelēm.