Tunča hamburgers

Sastāvdaļas

četrām porcijām
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
sešas šķēles sviestmaižu maizes
viena ola
divas tējk. sinepju
viens pētersīļu zariņš
viens sīpolloks
divas ēd. k. majonēzes
dažas lāses neapstrādātas olīveļļas

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Nogrieziet maizes šķēlēm garozas un sasmalciniet tās virtuves kombainā, līdz iegūta mīkstas konsistences rīvmaize.

    2. Ievietojiet rīvmaizi traukā, pievienojiet labi nosusinātu, sadrupinātu tunci, smalki sagrieztu sīpolloku un pētersīļus, majonēzi, sinepes un olu un sajauciet sastāvdaļas kopā.

    3. No šī maisījuma izveidojiet hamburgeru kotletes, uz lielas liesmas uzkarsējiet viegli ieeļļotu pannu ar nepiedegošu pārklājumu, un pēc tam ievietojiet tajā kotletes. Apcepiet kotletes no abām pusēm, apgriežot tās ar lāpstiņu, lai nodrošinātu vienmērīgu biezumu.

    4. Kotletes ir gatavas, kad tās ir zeltaini brūnā krāsā.

    5. Pasniedziet ar frī kartupeļiem, kas sagriezti lielās daiviņās 

Populiariausi receptes