Supergardā pica ar Insalatissime Messicana
Sastāvdaļas
četrām porcijām:
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare Insalatissime Messicana
viena paciņa picas mīklas
400 g tomātu biezeņa
300 g mocarellas
100 g rīvēta Ementāles siera
60 g neapstrādātas olīveļļas
neliels daudzums raudenes
sāls
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare Insalatissime Messicana
viena paciņa picas mīklas
400 g tomātu biezeņa
300 g mocarellas
100 g rīvēta Ementāles siera
60 g neapstrādātas olīveļļas
neliels daudzums raudenes
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C, pievienojiet tomātu biezenim nedaudz eļļas, raudeni un sāls, sagrieziet mocarellu kubiņos.
2. Kārtīgi ieeļļojiet cepešpannu, izrullējiet mīklu, veidojot nelielu pacēlumu gar malām, uzklājiet uz mīklas tomātu biezeni, kubiņos sagriezto mocarellu un Ementāles sieru, tad ielieciet picu cepeškrāsnī un cepiet aptuveni 30 minūtes, līdz mīkla ir pilnībā izcepusies.
3. Kārtīgi samaisiet salātus un uzklājiet tos uz picas, tad ielieciet picu atpakaļ krāsnī uz vienu vai divām minūtēm, lai garšai būtu laiks pilnībā uzsūkties.
4. Maltīte gatava pasniegšanai.