Spageti Alla Carbonara ar tunci un kabačiem
Sastāvdaļas
četrām porcijām
350 g biezu spageti makaronu
160 g Rio Mare tunča olīveļļā
trīs kabači
divi olu dzeltenumi un viena vesela ola
četras ēdamkarotes saldā krējuma
viena tējkarote rīvēta parmezāna siera
40 g neapstrādātas olīveļļas
sāls
bagātīgs daudzums melno piparu
350 g biezu spageti makaronu
160 g Rio Mare tunča olīveļļā
trīs kabači
divi olu dzeltenumi un viena vesela ola
četras ēdamkarotes saldā krējuma
viena tējkarote rīvēta parmezāna siera
40 g neapstrādātas olīveļļas
sāls
bagātīgs daudzums melno piparu
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzvāriet pietiekamu daudzumu ūdens, pievienojot sāli, kad tas sāk burbuļot.
2. Sagrieziet kabačus plānās šķēlēs un apcepiet pannā ar neapstrādātu olīveļļu, pievienojot nedaudz sāls.
3. Pievienojiet spageti verdošajam ūdenim un vāriet, līdz tie ir al dente (mazliet kraukšķīgi).
4. Bļodā sakuliet olas ar krējumu un parmezāna sieru, pēc tam pievienojiet karstos kabačus un notecinātu tunci, pēc tam notecinātus makaronus. Labi samaisiet, lai makaroni uzsūktu mērci.
5. Pievienojiet bagātīgu daudzumu svaigi maltu melno piparu, un maltīte gatava pasniegšanai. Vai arī
Pievienojiet makaroniem sasmalcinātas svaiga bazilika lapas.