Savvaļas rīsu salāti ar tunci un avokado
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
250 g savvaļas rīsu
viens avokado
60 g lobītu un vārītu sojas pupiņu
puse kāpostgalvas
ēdamkarote grauzdētu ķirbju sēklu
30 g neapstrādātas olīveļļas
svaiga koriandra vai pētersīļu saišķītis
sāls
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
250 g savvaļas rīsu
viens avokado
60 g lobītu un vārītu sojas pupiņu
puse kāpostgalvas
ēdamkarote grauzdētu ķirbju sēklu
30 g neapstrādātas olīveļļas
svaiga koriandra vai pētersīļu saišķītis
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Izvāriet rīsus sālītā ūdenī. Noteciniet un atdzesējiet zem tekoša, auksta ūdens. Kārtīgi nokāsiet un pievienojiet eļļu pēc garšas.
Atdaliet kacenu no kāposta, pēc tam sasmalciniet kāpostu un pievienojiet to rīsiem.
2. Nomizojiet avokado, izņemiet kauliņu, sagrieziet avokado plānās šķēlēs. Pievienojiet sāli.
3. Salieciet rīsus pa šķīvjiem, virsū uzlieciet avokado loksnes un pēc tam pievienojiet arī tunci. Apkaisiet ar ķirbju sēklām, sojas pupiņām un sasmalcinātu koriandru vai pētersīli.