Rigatoni ar tunci, cukīni un baziliku
Sastāvdaļas
četrām porcijām
350 g rigatoni vai citu īso makaronu
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
700 g cukīni
viena ķiploka daiviņa
80 g neapstrādātas olīveļļas
sauja svaiga bazilika
sāls
350 g rigatoni vai citu īso makaronu
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
700 g cukīni
viena ķiploka daiviņa
80 g neapstrādātas olīveļļas
sauja svaiga bazilika
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzvāriet katlā ūdeni un pēc tam pievienojiet sāli.
2. Nomazgājiet un sagrieziet cukīni smalkās, gareniskās šķēlēs. Apcepiet ķiploka daiviņu pannā ar nelielu daudzumu eļļas, pievienojiet cukīni, nedaudz sāls un pēc tam laiku pa laikam apgrieziet uz otru pusi, līdz tie ir gaiši brūni.
3. Ieberiet makaronus verdošā ūdenī, vāriet, līdz gatavi.
4. Ielieciet tunci pannā kopā ar cukīni un pēc tam pievienojiet arī makaronus. Kārtīgi samaisiet. Izrotājiet ar svaigu baziliku un pasniedziet karstu!