Plānā omlete ar tunci, sīpollokiem un mocarellu

Sastāvdaļas

četrām porcijām
300 g mocarellas
sešas olas
viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
divas karotes rīvēta parmezāna siera
liels saišķis pētersīļu
divi sīpolloki
pāris lāses neapstrādātas olīveļļas
sāls
pipari

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Sagrieziet sīpollokus plānās šķēlēs un apcepiet pannā ar nepiedegošu pārklājumu nelielā daudzumā eļļas, tad pievienojiet šķipsniņu sāls.

    2. Smalki sagrieziet pētersīļus un ieberiet bļodā kopā ar nolobītām olām un nelielu daudzumu sāls un piparu. Dažas minūtes enerģiski kuliet, kad sāk putoties, pievienojiet sīpollokus.

    3. Sagrieziet mocarellu kubiņos. Iepiliniet nedaudz eļļas pannā ar nepiedegošu pārklājumu un uzlieciet uz lielas liesmas. Ielejiet olu maisījumu, samaziniet liesmu un maisiet, līdz olas sāk sacietēt.

    4. Novietojiet mocarellu un notecinātu tunci uz omletes, pārliecinoties, ka virsma ir vienmērīga, un ļaujiet omletei sacietēt uz ļoti mazas liesmas. Pārlokiet omleti uz pusēm un pasniedziet karstu, gaisīgu un zeltainu uzreiz no pannas.

Populiariausi receptes