Mini mafini ar parmezāna sieru un Rio Mare tunča pastēti

Sastāvdaļas

12 mafiniem:
divas tūbiņas Rio Mare tunča pastētes
120 g miltu
viena ola
40 g neapstrādātas olīveļļas
60 ml piena
40 g rīvēta parmezāna siera
1/2 paciņa šķīstošā rauga sāļajiem pīrāgiem
sāls un pipari

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tunča pastēte

Vairāk

Pagatavošana

    1. Sakuliet olu bļodā ar elektrisko mikseri, pakāpeniski pievienojot pienu, pievienojiet miltus, raugu un parmezāna sieru un turpiniet kult vēl vienu minūti. Pēc garšas pievienojiet sāli, olīveļļu un bagātīgu šķipsnu piparu.

    2. Lelejiet masu 12 silikona veidnēs, kas iepriekš viegli ieeļļotas un noklātas ar miltiem, un cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 12 minūtes vai līdz brīdim, kad mafini ir kļuvuši gaisīgi un brūni.

    3. Ļaujiet mafiniem atdzist, izņemiet tos no veidnēm, izrotājiet ar bagātīgu Rio Mare tunča pastētes spirāli un pasniedziet.

Populiariausi receptes