Makaroni Alla Pugliese ar tunci un brokoļiem
Sastāvdaļas
četrām porcijām
350 g makaronu
viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā all'Olio d'Oliva
500 g brokoļu
viens sīpols
divas ķiploka daiviņas
30 ml olīveļļas
30 g rīvēta parmezāna siera
viens čili pipars
sāls
350 g makaronu
viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā all'Olio d'Oliva
500 g brokoļu
viens sīpols
divas ķiploka daiviņas
30 ml olīveļļas
30 g rīvēta parmezāna siera
viens čili pipars
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Sadaliet brokoļus mazākās galviņās un sagrieziet kātus kubiņos. Sasmalciniet sīpolu, sagrieziet ķiploku un čili piparu šķēlēs, apcepiet lielā pannā ar nelielu daudzumu eļļas, līdz tie kļūst brūngani, un pastumiet tos uz vienu pannas malu.
2. Novāriet makaronus un brokoļus pietiekamā apjomā verdoša, sālīta ūdens, noteciniet un pievienojiet tai pašai pannai, kurā atrodas sīpola, ķiploka, čili pipara maisījums, pievienojot nedaudz ūdens no makaroniem un brokoļiem.
3. Pievienojiet parmezāna sieru, maisiet vienu minūti uz mērenas liesmas, tad pievienojiet nedaudz notecinātu tunci, un maltīte gatava pasniegšanai.