Kuskuss ar tunci, kaltētiem tomātiem un kukurūzu
Sastāvdaļas
četrām porcijām:
240 g kuskusa
150 g kukurūzas
15–20 kaltētu tomātu
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
puse purava
50 g neapstrādātas olīveļļas
saišķis svaigu piparmētru
sāls
240 g kuskusa
150 g kukurūzas
15–20 kaltētu tomātu
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
puse purava
50 g neapstrādātas olīveļļas
saišķis svaigu piparmētru
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Iemērciet kuskusu katlā ar puslitru karsta ūdens, pievienojiet šķipsniņu sāls, uzlieciet vāku un uzgaidiet dažas minūtes, līdz kuskuss rehidrējas.
2. Sagrieziet puravu plānās šķēlēs un žāvētos tomātus – strēmelēs, pēc tam sautējiet ar divām ēdamkarotēm ūdens pannā ar nepiedegošu pārklājumu.
3. Saulē kaltētos tomātus un sautēto puravu ievietojiet traukā un pēc tam pievienojiet tunci. Pievienojiet aukstā ūdenī noskalotu kukurūzu un kuskusu. Garšai pievienojiet neapstrādātu olīveļļu un mazliet sakapātas svaigas piparmētras.