Grauzdēti sendviči ar tunci, tomātu un tartara mērci
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Viens iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
četras maizes šķēles
divas cepta šķiņķa šķēles
divas Fontina siera šķēles
1/2 tomāta
divas karotes tartara mērces
Viens iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
četras maizes šķēles
divas cepta šķiņķa šķēles
divas Fontina siera šķēles
1/2 tomāta
divas karotes tartara mērces
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Novietojiet šķiņķi un Fontina sieru uz divām maizes šķēlēm, uz šīm šķēlēm novietojiet vēl divas šķēles, “aizverot” sendvičus, un grilējiet tosterī.
2. Sagrieziet tomātu šķēlēs, “atveriet” grauzdētos sendvičus un aši pievienojiet tomāta šķēles, tunci un tartara mērci.
3. Atkal “aizveriet” sendvičus un sagrieziet tos uz pusēm, iegūstot četrus trīsstūrus. Sendviči gatavi baudīšanai! Vēl garšīgāk ar glāzi atdzesētas ābolu vai burkānu sulas.