Friselle barankas ar ķiršu tomātiem, pavasara brokoļiem un tunci

Sastāvdaļas

četrām porcijām:
Divi 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
četras Friselle barankas
12 ķiršu tomāti
300 g notīrītu pavasara brokoļu
viens zariņš svaigas raudenes
etiķis
neapstrādāta olīveļļa
sāls pēc garšas

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Sajauciet bļodā divas ēd. k. ūdens, vienu ēd. k. etiķa, dažas lāses olīveļļas un šķipsniņu sāls. Novietojiet Friselle barankas uz šķīvja, apslaciniet ar šo mikstūru un ļaujiet tām uzsūkt šķidrumu.

    2. Pārgrieziet ķiršu tomātus uz pusēm, ielieciet tos bļodā un pievienojiet olīveļļu, sāli un dažus raudenes zariņus. Ļaujiet tiem marinēties, līdz esat gatavi tos lietot.

    3. Pārbaudiet, vai ir noņemti biezie pavasara brokoļu kāti. Sagrieziet pavasara brokoļus gabaliņos un aptuveni 5–6 minūtes blanšējiet lielā katlā ar verdošu, sālītu ūdeni.

    4. Noteciniet pavasara brokoļus un uzberiet šķipsniņu sāls un uzslakiet pāris pilienus olīveļļas, kamēr tie vēl ir silti.

    5. Ļaujiet atdzist. Garnējiet Friselle barankas ar pavasara brokoļiem, ķiršu tomātiem un rupji drupinātu Rio Mare tunci olīveļļā. Apslaciniet ar tomātu marinādi.

Populiariausi receptes