Cukīni ziedi, pildīti ar tunci un rikotas sieru
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
12 cukīni ziedi
200 g rikotas siera
pētersīļa zariņš
divas karotes rīvēta parmezāna siera
viena ola
divas karotes miltu
četras karotes piena
eļļa cepšanai
sāls
Viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
12 cukīni ziedi
200 g rikotas siera
pētersīļa zariņš
divas karotes rīvēta parmezāna siera
viena ola
divas karotes miltu
četras karotes piena
eļļa cepšanai
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Lieciet notecinātu tunci, rikotas sieru, parmezāna sieru un šķipsnu sasmalcinātu pētersīļu bļodā un labi samaisiet.
2. Izņemiet auglenīcas no ziediem, uzmanīgi nomazgājiet un piepildiet ar tunča maisījumu.
3. Sakuliet olu ar miltiem un šķipsniņu sāls un atšķaidiet ar pienu, lai iegūtu krēmīgu mīklu panēšanai.
4. Uzkarsējiet bagātīgu augu eļļas daudzumu lielā pannā vairākas minūtes, lai to sasildītu līdz optimālajai cepšanas temperatūrai, iemērciet pildītos ziedus mīklā un uzmanīgi ievietojiet verdošā eļļā. Cepiet, līdz ziedi ir kraukšķīgi un zeltaini.
Cepiet tikai dažus ziedus vienlaikus, nosusiniet tos ar salveti un pasniedziet karstus.