Citrusīgie tunča salāti
Sastāvdaļas
četrām porcijām:
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
200 g lapu salātu
buntīte redīsu
citrons
buntīte pētersīļu
20 g grauzdētu mandeļu
50 g neapstrādātas olīveļļas
sāls
melnie pipari
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
200 g lapu salātu
buntīte redīsu
citrons
buntīte pētersīļu
20 g grauzdētu mandeļu
50 g neapstrādātas olīveļļas
sāls
melnie pipari
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Sagrieziet redīsus plānās šķēlītēs, pievienojiet sarīvētu citrona miziņu, sulu no ½ citrona, maltus piparus, dažas lāses eļļas un sakapātus pētersīļus, samaisiet un atstājiet uz dažām minūtēm, lai ļautu garšai iesūkties.
2. Servējiet salātus šķīvjos, pievienojot sāli un atlikušo olīveļļu, tunci, redīsus un sasmalcinātas mandeles.
3. Pasniedziet gardos pavasara salātus!