Ar indiāņu rīsiem un tunci pildīta paprika

Sastāvdaļas

četrām porcijām
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
divas vidēja izmēra sarkanās paprikas
300 g savvaļas rīsu
viena ēdamkarote etiķī marinētu kaperu
viens saišķītis piparmētru lapu
četri eļļā konservēti anšovi
viena ķiploka daiviņa
viens sīpolloks
viens apelsīns

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Novāriet savvaļas rīsus. Kamēr tie vārās, kārtīgi nospiediet kaperus, noteciniet anšovu filejas un Rio Mare tunci olīveļļā.

    2. Sagrieziet kaperus kopā ar anšoviem, tunci, sīpolloku, ķiploku un piparmētru un pēc tam visas sastāvdaļas apšļakstiet ar apelsīnu sulu (neaizmirstiet saglabāt mizu).

    3. Pārgrieziet papriku uz pusēm, noņemiet kātiņus, izņemiet sēklas un pēc tam uz dažām minūtēm iegremdējiet verdošā ūdenī, līdz tā ir viegli noblanšēta.

    4. Nokāsiet rīsus un ļaujiet tiem atdzist.

    5. Samaisiet rīsus ar sasmalcinātām sastāvdaļām un pēc tam piepildiet papriku ar pildījumu.

    6. Pārkaisiet papriku ar sarīvētu apelsīnu miziņu un pēc tam dažas minūtes apcepiet cepeškrāsnī, līdz pildījums ir kraukšķīgs.

Populiariausi receptes