Tunča un gurķu rullīši
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
100 g grieķu jogurta
divi gurķi
neapstrādāta olīveļļa
sāls un pipari pēc garšas
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
100 g grieķu jogurta
divi gurķi
neapstrādāta olīveļļa
sāls un pipari pēc garšas
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Izmantojiet virtuves dārzeņu rīvi, lai sagrieztu gurķus garās, plānās, vienmērīgās sloksnēs. Apkaisiet sloksni ar šķipsniņu sāls un atstājiet uz dažām minūtēm, lai ļautu notecēt liekajam šķidrumam. Nosusiniet ar papīra dvieli.
Kārtīgi noteciniet tunci un sadaliet gabalos.
2. Uz katras gurķa šķēles uzlieciet nedaudz jogurta un gabalu tunča, saritiniet un nostipriniet ar zobu bakstāmo.
3. Izkārtojiet tīteņus uz šķīvja un apkaisiet ar šķipsniņu piparu un pāris pilieniem eļļas.
Izteiktākai garšai pasniedziet kopā ar tomātu salātiem