Tuncis ar ceptiem baklažāniem un timiānu
Sastāvdaļas
četrām porcijām:
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
četri baklažāni
daži ķiršu tomāti
daži timiāna zariņi
100 g Stracciatella siera
50 g neapstrādātas olīveļļas
sāls
melnie pipari
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
četri baklažāni
daži ķiršu tomāti
daži timiāna zariņi
100 g Stracciatella siera
50 g neapstrādātas olīveļļas
sāls
melnie pipari
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C, nomazgājiet baklažānus, novietojiet nesagrieztus baklažānus uz folijas un cepiet aptuveni 40 minūtes, laiku pa laikam apgriežot, lai tie būtu vienmērīgi izcepti.
2. Pārgrieziet tomātus uz pusēm un apcepiet pannā ar nelielu daudzumu eļļas, šķipsniņu timiāna un sāls.
3. Pārgrieziet nemizotus baklažānus uz pusēm un salieciet pa šķīvjiem. Pievienojiet Stracciatella sieru un tomātus, pievienojiet nedaudz eļļas, sāli un piparus pēc garšas, lieciet virsū tunci un pasniedziet.