Tuncis ar čili pipariem, olu kulteni un ķiršu tomātiem
Sastāvdaļas
četrām porcijām
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar čili pipariem
400 g ķiršu tomātu
četras olas
100 ml saldā krējuma
40 g neapstrādātas olīveļļas
divas ķiploka daiviņas
raudene
20 g cukura
ēd. k.
trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar čili pipariem
400 g ķiršu tomātu
četras olas
100 ml saldā krējuma
40 g neapstrādātas olīveļļas
divas ķiploka daiviņas
raudene
20 g cukura
ēd. k.
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem, izvietojiet tomātus uz pannas ar uz pusēm sagrieztām ķiploka daiviņām, pievienojiet cukuru, sāli un raudeni pēc garšas, kā arī 30 g eļļas, cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
2. Kārtīgi sakuliet olas kopā ar šķipsniņu sāls un saldo krējumu, atlikušo eļļu uzkarsējiet pannā ar nepiedegošu pārklājumu, pievienojiet olas un cepiet, vienlaicīgi turpinot kult. Noņemiet no uguns, kamēr tās joprojām ir krēmīgas konsistences.
3. Izņemiet ķiplokus no tomātiem, pievienojiet kaperus un olīvas, salieciet pa šķīvjiem, pievienojiet olas un čili tunci. Pasniedziet ar grauzdētu lauku maizi!