Panzerotti pīrāgi ar tunci un Scamorza sieru

Sastāvdaļas

četrām porcijām
četrām porcijām
120 g kūpināta, rīvēta Scamorza siera
viens 160 g iepakojums nosusināta Rio Mare tunča olīveļļā
5–6 saulē kaltēti, nosusināti un plānās šķēlēs sagriezti tomāti eļļā
4–5 sasmalcinātas bazilika lapas
sāls un pipari
500 g maizes vai picas mīklas
četras glāzes (1 l) saulespuķu eļļas.

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Lieciet sieru bļodā kopā ar drupinātu tunci, tomātiem un baziliku un kārtīgi samaisiet. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

    2. Izrullējiet mīklu līdz 1/2 cm biezumam un, izmantojot cepumu formu vai glāzes malu, izgrieziet aplīšus 6 cm diametrā. Pārklājiet aplīšus ar tīru virtuves dvieli un atstājiet uz 20 minūtēm.

    3. Izrullējiet katru aplīti, lai iegūtu aplīšus 12 cm diametrā. Katrā aplītī ielieciet karoti pildījuma un salokiet uz pusēm, lai izveidotu pusmēness formu. Saspiediet malas, lai pilnībā noslēgtu pīrāgu. Uzkarsējiet eļļu lielā kastrolī.

    4. Cepiet pīrāgus, tikai dažus vienlaikus, līdz tie ir zeltaini brūni. Nosusiniet ar papīra dvieļiem un pasniedziet!

    Garšīgi un veselīgi

    Panzerotti pīrāgus var arī cept krāsnī. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C. Izklājiet cepampapīru uz cepšanas paplātes un cepiet pīrāgus, līdz tie ir zeltaini brūni.

Populiariausi receptes