Pasta ar maigu pesto mērci, tunci un mocarellu
Sastāvdaļas
četrām porcijām
350 g īso makaronu
160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
200 g mocarellas
viens nogatavojies tomāts
50 g neapstrādātas olīveļļas
sauja bazilika lapu
viena ēdamkarote ciedru riekstu
30 g rīvēta parmezāna siera
divas ēdamkarotes krēmsiera
sāls
350 g īso makaronu
160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
200 g mocarellas
viens nogatavojies tomāts
50 g neapstrādātas olīveļļas
sauja bazilika lapu
viena ēdamkarote ciedru riekstu
30 g rīvēta parmezāna siera
divas ēdamkarotes krēmsiera
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzvāriet lielu daudzumu sālīta ūdens.
2. Nomazgājiet baziliku, ievietojiet to virtuves kombainā kopā ar eļļu, parmezāna sieru, ciedru riekstiem, šķipsniņu sāls un krēmsieru un samaisiet.
3. Sagrieziet kubiņos mocarellu un tomātu, pēc tam noteciniet tunci un samaisiet kopā ar mocarellu un tomātu.
4. Uzvāriet makaronus.
5. Divas minūtes pirms notecināšanas pievienojiet divas ēdamkarotes pesto ūdens, lai tie būtu mīkstāki.
6. Nokāsiet al dente makaronus. Pievienojiet makaroniem pesto, kārtīgi samaisiet un pievienojiet tunci ar tomātu un mocarellu.