Pavasara tīteņi no tunča un paprikas
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
divas dzeltenās un sarkanās paprikas
divas anšovu filejas eļļā
viena tējkarote kaperu
50 g majonēzes
dažas salātu lapas
nedaudz eļļas
sāls
Viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
divas dzeltenās un sarkanās paprikas
divas anšovu filejas eļļā
viena tējkarote kaperu
50 g majonēzes
dažas salātu lapas
nedaudz eļļas
sāls
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C un cepiet veselas paprikas aptuveni 30 minūtes, laiku pa laikam pagriežot, līdz to miza ir sačervelējusies un nedaudz pārogļojusies.
2. Smalki sagrieziet notecinātu tunci, kaperus un anšovus un samaisiet ar majonēzi.
3. Nogrieziet un izmetiet papriku kātus un serdes un sagrieziet papriku mīkstumus gareniski četrās strēmelēs.
4. Piepildiet paprikas strēmeles ar nelielu daudzumu pildījuma un sarullējiet tās. Novietojiet divus tīteņus uz katra šķīvja, izrotājiet ar dažām salātu lapām un garšai pievienojiet dažas lāses eļļas un šķipsniņu sāls. Maltīte gatava pasniegšanai.