Tunča, fenheļa un avokado salāti
Sastāvdaļas
četrām porcijām
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča sālījumā
viens fenhelis
100 g lauka salātu
viens avokado
divi burkāni
40 g neapstrādātas olīveļļas
viena ēdamkarote citronu sulas
sāls
pipari
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča sālījumā
viens fenhelis
100 g lauka salātu
viens avokado
divi burkāni
40 g neapstrādātas olīveļļas
viena ēdamkarote citronu sulas
sāls
pipari
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Nomizojiet un smalki sagrieziet burkānus. Nogrieziet fenheļa saknes un kātus, pēc tam ar asu nazi sagrieziet fenheli plānās šķēlēs.
2. Ielieciet visus dārzeņus šķīvī un pievienojiet eļļu, citrona sulu, sāli un piparus.
3. Noteciniet tunci un sagrieziet gabaliņos. Pievienojiet dārzeņiem tunča gabaliņus, lauka salātus un pasniedziet!