Pasta ar tunci
Sastāvdaļas
400 g spageti
trīs 80 g Rio Mare tunča neapstrādātā olīveļļā
viens sarkanais sīpols
viena ķiploka daiviņa
viena buntīte pētersīļu
šķipsniņa čili piparu
40 g neapstrādātas olīveļļas
viena ēd. k. sālītu kaperu
sāls pēc garšas
Stampa Ricetta
Pagatavošana
1. Uzvāriet ūdeni lielā katlā. Pievienojiet sāli, kad ūdens sāk vārīties, ieberiet makaronus un vāriet, līdz tie ir al dente (nedaudz kraukšķīgi).
2. Kamēr makaroni gatavojas, smalki sagrieziet sarkano sīpolu, sakapājiet pētersīļus, nomizojiet ķiploka daiviņu un pārgrieziet uz pusēm, noskalojiet un noteciniet kaperus.
3. Lielā pannā apcepiet ķiplokus, sīpolus un čili piparus eļļā. Pievienojiet kaperus, tunci un nedaudz olīveļļas.
4. Noteciniet makaronus, kamēr tie vēl ir al dente, izslēdziet liesmu un nosmeliet nedaudz ūdens no makaroniem un atlieciet malā. Ieberiet makaronus pannā ar mērci, pievienojiet dažas karotes makaronu ūdens, līdz spageti kļūst slideni. Izrotājiet ar pētersīļiem, noņemiet ķiploku un pasniedziet.