Tunča un ziedkāpostu kroketes

Sastāvdaļas

četrām porcijām:
Viens ziedkāposts
viens 160 g iepakojums Rio Mare tunča olīveļļā
viens maurloks
puse ķiploka daiviņas
viena ola
piens pēc vajadzības
50 g rīvēta Pecorino Romano siera
jūras sāls
melno piparu rīvmaize
zemesriekstu eļļa, cepšanai 

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Nomazgājiet, notīriet un novāriet ziedkāpostu sālītā, verdošā ūdenī. Sasmalciniet to ar dakšiņu, līdz tas ir gandrīz sasniedzis biezeņa konsistenci, un sajauciet to ar nosusinātu, sadrupinātu tunci.

    2. Sasmalciniet maurlokus un ķiplokus, un kopā ar rīvētu sieru pievienojiet ziedkāposta masai.

    3. Pievienojiet viegli sakultu olu, dažas karotes piena un nelielu daudzumu maltu piparu.

    4. Ļaujiet nostāvēties un atdzesējiet ledusskapī pusstundu.

    5. Pēc tam izveidojiet no masas mazas kotletītes, pārklājiet ar rīvmaizi un apcepiet bagātīgā daudzumā verdošas eļļas, līdz tās ir zeltainā krāsā. Nosusiniet kroketes ar salveti.

Populiariausi receptes